0
0

За регистрирани клиенти

Регистрация

Въведете потребителско име и парола, за да се регистрирате:

Грешка при регистрация

Възникна грешка по време на регистрация Вероятно сте въвели неправилно паролата или потребителското си име. Проверете дали сте въвели правилно и двете. Системата прави разлика между главни и малки букви. Възможно е също да сте деактивирали бисквитките в уеб браузъра си.

За нас

Фирма Хени се е наложила като компетентен доставчик на модерни иновативни системи и преди всичко надеждни решения в областта на помпената техника.

Услугите обхващат целия "воден цикъл" – от питейна вода до отвеждане на отпадните води. С придобиването на Sulzer Pumpen Швейцария Хени предлага все повече прогресивни решения в областта на комуналното и пречистването на промишлени води. Лидерската позиция на швейцарския пазар бяха успешно затвърдена благодарение на договора за генерално представителство на Netzsch Pumpen и сътрудничеството с Caprari Modena. Хени е също и водещ световен производител на системи за инжектиране.

Като резултат от фокусирането върху основните ни компетенции, консултиране и планиране, помпите, използвани в проектите на Хени, не винаги са собствено производство. С цел оптимизиране на ползите за клиентите специализираните собствени разработки се допълват с най-подходящите продукти, предлагани на световния пазар.

За да може да отговори на нуждите на клиентите и специалистите, с които работи (строителни предприемачи, архитекти, инженери, проектанти, водопроводчици, местни власти), компанията е организирана в четири звена: "Сградни инсталации", "Общини и промишленост", "Смесителна и инжекционна техника" и "Обслужване на клиенти".

Хени гарантира на всички свои клиенти максимална полза в две отношения: От една страна това са сигурните и надеждни системи, които функционират устойчиво. А от друга е фактът, че клиентите на Хени могат винаги да разчитат на компетентен партньор, който е на разположение по всяко време, когато възникне проблем.

Затова кредото на Хени е:

"Не само отговаряме на очакванията на клиентите, но ги и надхвърляме, като така предизвикваме възторг у тях."

Корпоративна брошура

PDF Download